Mesaj cu tâlc al primarului Dragos Chitic

1

”Uneori, în spatele vorbelor mieroase se ascunde lupul!
Important este să-ți dai seama la timp!”
a spus azi primarul Dragoș Chitic pe pagina sa de socializare adăugând o poză cu un lup îmbrăcat în blană de oaie.

Nimeni nu știe foarte clar la ce se referă acest mesaj dar, analizând ultimele evenimente care ar fi putut să îl deranjeze atât de tare, am concluzionat că este vorba despre atitudinea candidatului Carabelea, desemnat de PNL Piatra-Neamt pentru funcția de primar al municipiului Piatra-Neamț.

Mai pe înțelesul tuturor, ”Oaia” Carabelea a lins clanța, cum se spune în limbajul politicienilor, de la biroul lui Dragoș Chitic ani de zile, pozând în oiță de treabă din echipa lui Chitic. Cum s-a văzut cu sacii în căruță cum a devenit mare prieten cu Vasile Panaite pe care Chitic nu îl înghite politic deloc și pe care nu l-ar fi sprijinit dacă ar fi candidat din partea PNL.

Oaia Carabelea a dovedit că este lup și acum face echipă cu Panaite și se trage în poză cu el. Mai mult de atât, Carabelea este chiar cel care făcea gargară la PNL în plină ședință contra intrării lui Vasile Panaite în partid dar la acea vreme era în cealaltă stână liberală și behăia despre Panaite căruia acum îi mulțumește pentru susținere. Cât de penibil poate fi acest Carabelea…

Analizând lucrurile în ansamblu, Dragoș Chitic are și nu are dreptate. Cei doi, Carabelea și Panaite nu s-ar fi apucat ei de făcut echipă. Carabelea îl detestă pe Panaite și Panaite știe că mai tare se încurcă cu un om de nivelul lui Carabelea în echipă. Deci, cineva și-a băgat coada doar pentru că a auzit el undeva că poți conduce doar după ce dezbini, lucru absolut fals.

Așadar, atenție la Carabelea, credem noi că vrea să spună mesajul primarului Chitic care vede cum cel pe care l-a crescut și hrănit a dovedit a fi de fapt marioneta fostei echipe Pinalti. De fapt, doar cine nu pricepe nu vede că fosta echipă PDL de la Piatra-Neamț a reintrat la butoanele PNL și vrea, poate și are toate șansele să preia din nou puterea în oraș, căci în partid au preluat-o deja.

Iosub Robert

PS: Totuși, prin această postare, primarul jignește lupul care este un animal de pradă foarte inteligent și puternic. Noi credem că e vorba doar de o oaie care a fost invitată la masa lupilor și se crede lup fără să realizeze că de fapt va fi chiar masa lupilor.

1 Comentariu
  1. Radu Nastasă spune

    Bun articolul! Doar că mai mergea făcută precizarea că nici Chitic nu-i vreo oaie. E tot un lupuleț, condamnat in primă instanță și acum inculpat (cât ține recursul). Doar că din altă haită. Chitic, fost Vice al lui Ștefan, a mușcat laba care l-a hrănit și acum simte că pierde teren în fața foștilor colegi de prăduit (evident metaforic, fiind vorba de lupuleți) 😉

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate