Misiuni de stingere a incendiilor în perioada 30 decembrie-2 ianuarie, în județul Neamț

0

neamt-incendii

Vineri, 30.12.2016, la ora 12:07, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Nechitești, comuna Ghindăoani. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. Incendiul s-a manifestat la sistemul de încălzire cu acumulare de căldură (sobă) și coșul de fum, arzând funinginea acumulată în interiorul acestora. Soba a fost deteriorată în proporție de 60 %. Cauza probabilă a incendiului: mijloc de încălzire locală supraîncălzit.

Vineri, 30.12.2016, la ora 15:35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din localitatea Pârâul Fagului, comuna Poiana Teiului. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț, Garda II Poiana Teiului. Încendiul s-a manifestat la coșul de fum al sistemului de încălzire și au ars funinginea depusă în interiorul acestuia și aprox 0,5 ml de grindă. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat și neprotejat termic față de materiale combustibile.

Sâmbătă, 31.12.2016, la ora 04:02, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință particulară din comuna Săvinești. La locul evenimentului s-au deplasat 10 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, care au stins incendiul. Încendiul s-a manifestat la acoperișul locuinței și în interiorul acesteia. Au ars: aprox. 240 mp acoperiș astereala lemn cu învelitoare din draniță și țiglă, aprox. 200 mp tavan din scândură, textile, bunuri de uz casnic, mobilier. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum deteriorat.

Duminică, 01.01.2017, la ora 00:09, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje din localitatea Țuțcani, comuna Bahna. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul. Au ars: aprox. 2 tone de furaje. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Duminică, 01.01.2017, la ora 04:03, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la autoturism din localitatea Sagna. La locul evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul. A ars autoturismul în proporție de 90% și documentele mașinii. Cauza probabilă a incendiului: conductori electrici din instalația electrică cu defecțiuni.

Duminică, 01.01.2017, la ora 06:23, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o pensiune din localitatea Bistrița, comuna Alexandru cel Bun. La locul evenimentului s-au deplasat 3 ofițeri și 49 subofiţeri cu 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În momentul când au ajuns la locul evenimentului, incendiul se manifesta cu flacără la acoperișul pensiunii iar persoanele cazate erau evacuate. Au ars : acoperiș tip șarpantă, asterială din lemn și învelitoare de tablă pe o suprafață de aprox. 300mp; obiecte de mobilier, lenjerie de resort turistic, precum și aparatură electronică. Cauza probabilă a incendiului: aparat electric de încălzire lăsat sub tensiune.

Duminică, 01.01.2017, la ora 13:02, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Țibucanii de Jos, comuna Țibucani. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamț, care au stins incendiul. Au ars: acoperișul locuinței cu astereală din lemn și învelitoare din draniță și tablă pe o suprafață de 150mp, mobila din bucătărie și un frigider. Cauza probabilă a incendiului: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

Luni, 02.01.2017, la ora 19:02, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la furajele depozitate în curtea unei gospodării din localitatea Perticani, comuna Petricani. La locul evenimentului s-au deplasat 11 subofiţeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Tg. Neamț, care au stins incendiul. Au ars: aprox. 10 tone de furaje. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Luni, 02.01.2017, la ora 20:22, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o toaletă publică. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț. A ars suportul de plastic din interior. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate