Târgul de Crăciun de la Neamț: Guess Who a încheiat maratonul muzical început în luna decembrie

0

Luni, 2 ianuarie, în cadrul Târgului de Crăciun, invitatul special a fost Guess Who, un artist motivat, care are un cuvânt de spus pe scena muzicală din România.
Prestația artistului a fost apreciată de public, în special de cel tânăr.
Guess Who, pe numele său real Laurenţiu Mocanu, este un artist hip-hop care și-a început cariera în 1999, când, împreună cu Zekko, a fondat trupa ”Anonim”. De-a lungul timpului a avut colaborări cu nume mari ale hip-hop-ului românesc: trupa Paraziții, Bitză, Grasu XXL, sau Maximilian, lăsându-și amprenta vocală pe 12 albume. În 2007 înființează ”Okapi Sound”, alături de Grasu XXL, Agresiv (Mitză și Vlad Lucan) și Paco 10 Grei.
În 2009 artistul își lansează primul său material discografic, albumul „Probe Audio”, iar în 2010 a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun artist hip-hop” la Romanian Music Awards. Al doilea album din cariera sa, ”Tot Mai Sus”, a apărut în 20 septembrie 2011. Conține două piese care au fost turnate într-un singur videoclip: ”Oriunde te duci” și ”Știu deja” și o melodie în colaborare cu Marius Moga, numită ”Tot Mai Sus”. Cele trei materiale au devenit hituri pe YouTube în doar câteva luni de la lansare. În prezent, Guess Who își promovează cel de-al treilea album, care urmează să fie lansat în primăvară.

Guess Who a pus punct maratonului muzical care a debutat la începutul lunii decembrie (în cadrul Târgului de Crăciun de la Neamț).

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate