Cruciada Bisericii pentru interzicerea căsătoriilor sau parteneriatelor homosexuale

7

gayVă spuneam acum un an de zile că ”Biserica a început strângerea de semnături pentru modificarea Constituției României” în sensul interzicerii căsătoriilor sau parteneriatelor homosexuale. S-au strâns peste două milioane de semnături la începutul anului trecut, dar contextul european a făcut ca Biserica să fie ”convinsă” să o lase mai moale cu referendumul.

Se pare că într-o Europă unde din ce în ce mai multe țări legiferează parteneriatele homosexuale, inițiativa Bisericii Ortodoxe Române nu a fost primită chiar cu brațele deschise. Politicienii români nu au putut să iasă cu o inițiativă legislativă clară în niciunul dintre sensuri. Nici nu s-au legiferat parteneriatele homosexuale ca să nu își ridice credincioșii în cap în an electoral, dar nici nu au dat curs demersului bisericii pentru interzicerea acestora ca să nu supere Europa.

Uite așa, după un an de zile de dezbateri, politicienii români sunt tot cu fundul în două luntri, iar Biserica a trecut de la cruciadă la diplomație, căci din păcate și Biserica a cam ajuns la mâna sistemului. Este păcat că Biserica și statul român au reușit în 2016 să împartă din nou oamenii în două tabere, pro și contra, ca în final, după un an, să nu se stabilească nimic, ci să rămână doar dihonia și dezbinarea create de subiectul homosexualității.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. Vio spune

  Cu ce ma deranjeaza pe mine daca doi baieti veseli dau cu subsemnatul la primarie? Cu nimic. Reactia BOR nu ma surprinde, ar fi indicat sa-si rezolve problemele din interior mai intai de toate: 1.) au si ei pederastii lor 2:) popa face „ungeri” enoriaselor precum Rasputin 3.) sa nu se mai implice in campanii electorale 4.) misticism cu deschisul cartii 5.) in loc sa accepte bani de la credincios pentru pomelnic ar trebui sa-l invete sa se roage pentru el 6.) sa practice toleranta si cu cei care nu fac parte din cercul lor de habotnici, in fond despre asta e vorba etc;

 2. mickey999 spune

  „Tot mai putine femei accepta rolul de sluga si prostituata neplatita si sa-si traiasca vietile in miros de sosete, alcool si transpiratie.”….as adauga si miros de pirtz pe sub plapuma sau in masina la drum lung

  Deh … prostituata intretinuta sa inteleg ca e mai bine ca e mai usor, nu-i asa?

  🙂 🙂

  1. mickey999 spune

   Nu! Casatoria a fost inventata de femei.
   S-au gindit ca vine odata si vremea lor de jumuleala la divortz!

   🙂 🙂 🙂

  2. Vio spune

   „Casatoria a fost inventata de barbati, ca sa nu plateasca serviciile sexuale.”

   Ai dreptate dintr-un anumit punct de vedere, din altul nu. Am constatat ca mai mult cheltui daca iei toata vaca pentru un litru de lapte + ca intervine plictiseala si multe alte probleme inutile care-ti ocupa timp si/sau te tin pe loc.

 3. Haralambie spune

  Nu sunt de acord cu Aurica.Barbatul si Femeia au fost facuti de Dumnezeu sa procreeze nu sa se prostituieze.Ei daca traiiesc dupa regulile ortodoxiei,nu ajung sa puta a alcool si nici sa fie sluga unul altuia sinici sa faca sex de capul lor,ci numai in anumkte zile cu dezlegari si nu pt placere ci pentru a continua viata pe Pamant.Cine vede asa lucrurule,intelege de ce Romania nu trebuie sa accepte desfranarea Europei.Punct.

 4. Leo Taxil spune

  Detest religia și pe habotnici, dar consider că biserica are de data asta dreptate și trebuie scris clar în constituție că familia are la bază uniunea celor două sexe. Asta pentru că nimeni, niciodată nu va putea spune că indivizii homo nu sînt bolnavi la cap și că locul lor nu e în spitale de boli mintale.

  1. daniel spune

   Indivizii homo nu sunt bolnavi la cap și locul lor nu e în spitale de boli mintale.

   Niciodată să nu spui niciodată. 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate