Minoră semnalată ca dispărută de la domiciliu

0

În dimineata de 1 februarie 2011, în jurul orei 08.00, Politia municipiului Roman a fost sesizată de G. Vasile, de 38 de ani, din Roman, despre faptul că fiica sa Gâdinceanu Andreea Liliana, în vârstă de 14 ani, în data de 26 ianuarie, după terminarea primei ore, a plecat de la scoală si nu a mai revenit la domiciliu. Din primele verificări efectuate, politistii au stabilit că în data de 26 ianuarie, în jurul orei 12.45, minora a plecat de la scoală, unde a stat doar o oră, fără a spune colegilor unde merge. Ulterior, în data de 28 ianuarie, fata a fost văzută de rude pe o stradă din municipiul Roman, urcându-se într-un autoturism, fiind însotită de alti doi  tineri (o fată si un băiat).

Minora are o situatie slabă la învătătură si a mai fost plecată de acasă în noiembrie 2009, când a fost găsită de politisti si încredintată familiei.

SEMNALMENTE: înăltime 1,50 – 1,55 metri, greutate, 50 kg, corpolentă normală, păr lung drept, saten, vopsit negru, fată ovală, frunte lată, ochi căprui, nas drept, buze mijlocii. Nu are semne particulare.

ERA ÎMBRĂCATĂ LA MOMENTUL DISPARIłIEI cu blugi de culoare neagră, palton de culoare gri, era încăltată cu cizme lungi până la genunchi, de culoare neagră. Avea asupra sa o geantă din material textil de culoare tip camuflaj, cu o singură baretă de pus pe umăr, în care avea cărti si caiete.

Persoanele care pot da relatii despre minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de politie sau să sune la 112!

Stiri Neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate