Ministrul Mediului, Mircea Fechet – vizită de tip sovietic la Neamț

3

Luni, 4 decembrie, ministrul Mediului a fost în vizită la Neamț, dar conferința de presă a amintit de practicile regimurilor sovietice, deoarece presa incomodă care a făcut în decursul timpului cele mai mari dezvăluiri despre jafurile făcute la Neamț în numele mediului nu a fost invitată ca să nu se adreseze întrebări cu adevărat importante și care să deranjeze.

Se pare că ministrul Mediului este puțin mai reținut în abordarea sa și fuge de problemele reale, ceea ce sugerează că face și el parte din echipa de politicieni prea fricoși să abordeze subiecte cu adevărat relevante.

Aceasta este alegerea PNL, să se ascundă în spatele cenzurii de tip sovietic, iar noi nu avem ce face în acest sens. Fiecare partid își stabilește singur nivelul de frică în ceea ce privește întrebările, precum și valoarea politică.

Păcat de ministrul Mediului, Mircea Fechet, care părea un politician determinat, nu unul care să facă conferințe de presă doar cu presa agreată de partid. Dar, ce să faci? De multe ori aparențele înșală, iar bărbații politici se dovedesc uneori a fi altceva.

I.R.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Musat Valeriu spune

  Mircea Fechet, se traduce Mircea Negru, din maghiara, asa ca e normal sa vada in negru situatia…

 2. Marian spune

  Unii au altă părere. Faptul că nu-i ai la suflet pe peneliști și-ți susții partidul din care faci parte este doar opinia ta.
  Vezi cine a condus cei mai mulți ani, și ce s-a lăsat să se degradeze, dar și cât de corecți sunt cei pe care îi susții :)))

 3. valmir spune

  Parea „” determinat” da este bine spus , asta nu a miscat nimc cu jaful padurilor dar si cu dezastrul facut de balastiere, este nevinovat saracul, daca vorbea de carnati sau cum se face toba mai spunea si el ceva , a avut o carmangerie in judetul Bacau !!! Vorna marelui Vadim , uitati -va la el cum arata !!!???

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate