Material lemnos confiscat de polițiști, în Neamț

0

În noaptea de 26 mai a.c., în intervalul orar 02:00-06:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Roman au acționat pentru prevenirea delictelor silvice.

Astfel, în jurul orei 05:50, polițiștii au depistat pe strada Bogdan Dragoș, din municipiul Roman, o autoutilitară, condusă de un tânăr de 22 de ani, din Bicaz-Chei, care transporta aproximativ 7 m.c. material lemnos, cherestea, fără documente legale.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, fiind dispusă confiscarea materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roman.

***

La  data de 26 mai a.c., în jurul orei 12:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în localitatea Piatra Șoimului, o autoutilitară care transporta aproximativ 2,5 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Conducătorul auto, din Piatra Șoimului, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roznov.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate