Acțiune BLITZ organizată de polițiștii rutieri pe șoselele din Neamț. Amenzi de aproximativ 25.000 de lei, 5 permise reținute

0

La data de 26 mai a.c., în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii din cadrul B.D.N.E. Piatra Neamț si B.D.N.E. Roman au acționat pe tronsonul de drum DN2-E85, pentru combaterea excesului de viteză.

Urmare a abaterilor constatate polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale, 23 dintre acestea privind nerespectarea regimului legal de viteză, în valoare de aproximativ 25.000 lei.

Totodată, aceștia au reținut 5 permise de conducere, 4 dintre acestea conducătorilor auto ce au depășit regimul legal de deplasare și unul pentru neacordare de prioritate.

Deoarece pe tronsonul de drum DN2-E85 au loc frecvent evenimente rutiere, multe dintre acestea produse pe fondul abaterilor la regimul legal de viteză, astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, atât pe acest sector de drum cât și pe alte drumuri din județul Neamț, unde din păcate, înregistrăm în continuare evenimente rutiere.

Sursa: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate