Doi polițiști nemțeni alături de oameni, la locul potrivit: 25 de copii au ajuns acasă în siguranță mulțumită lor (IMAGINI)

1

Aseară, în jurul orei 20:00, Ionuț și Lucian au avut ocazia să arate că în afară de haina de poliție poartă și haina omeniei.

În traseul lor de patrulare, pe un sector de drum extrem de tranzitat, DN2-E85, în afara localității Horia, un autocar era oprit, pe partea carosabilă, iar 25 de copii priveau cum destinația finală, acasă, părea extrem de îndepărtată.

Copiii erau din Târgu-Neamț și se întorceau dintr-o excursie de la Târgu-Ocna, dar o explozie de anvelopă le-a întrerupt călătoria.

Colegii noștri din cadrul Biroului Rutier Roman, au identificat un vulcanizator mobil, împreună cu care au remediat defecțiunea.

Datorită traseului extrem de tranzitat și apropierii nopții, intervenția lor a prevenit o eventuală situație de risc pentru copii.

Acum aceștia sunt acasă, în siguranță.

Felicitări băieți!

Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț
aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. VIO spune

    Mai sunt si politisti cu suflet care isi dau seama ca mai inainte de a fi politist esti OM.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate