Maine, miercuri, conferinte de presa PMP si PDL

2

Maine – miercuri – conferinte de presa PMP si PDL .
Daca aveti intrebari formulati-le in cadrul comentariilor sau la e-mail info@ziarpiatraneamt.ro sau SMS 0765.234891

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. de astazi coroi spune

    contrar prevederilor legii electorale europarlamentare in B.E.J. a intrat cu drepturi depline si reprezentantul pmp, care nu a participat la alegerile europarlamentare in 2009 si nici nu are europarlamentari,legal nu trebuia admisa cererea pmp.rog presedintele bej sa publice temeiul legal pentru care pmp a fost primit de drept in bej iar alte partide in situatii similare asteapta trgerea la sorti.dragi judecatori din bej nu acceptati compromisuri.

  2. feraru marcel spune

    E adevarat ca d-na Udrea, care-i frumoasa chiar daca-i mai purie,va castiga alegerile prezidentiale din primul tur ? Daca se va intampla asta, scontati ca matriarhatul sa devina modus vivendi in Romania ? E adevarat ca vom trai de 4 ori mai bine dupa ce veniti la putere ? E adevarat ca toate astea s-ar putea sa nu se-ntample ? Ce simbolistica are ghivecelul cu o floare pe care l-am primit de la PMP ? Veti schimba Constitutia, ca d-l Traian Basescu sa mai aiba dreptul la inca unul-doua mandate ? Veti continua autostrada deja inceputa Iasi-Tg. Mures ? Pana unde veti ridica Romania, avand in vedere ca de la o anumita inaltime aerul se rarefiaza si riscati sa o depopulati ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate