Mâine începe „Piatra-Neamț Tuning Fest”. Expoziție cu peste 120 de mașini în Ștrand

2

COMUNICAT DE PRESĂ

Piatra Neamț Tuning Fest: 30 iulie – 01 august

Piatra-Neamț Tuning Fest este un eveniment cu tradiție, așteptat și iubit de public, care adună în fiecare an un număr mare de spectatori. E organizat de Autocustoms, cu sprjinul Primăriei pietrene, IPJ Neamt, COMES SA și reunește pasionații de mașini din toata țara și nu numai.

Mașinile prezente au în general modificări spectaculoase, menite să arate ce anume se poate modifica la o mașină, cum și cât de extreme pot fi aceste modificări.

Vă facem cunoscut că vineri, 30 iulie, o parte din mașinile participante vor fi prezente în parcarea Kaufland din zona gării, după care vor pleca într-o paradă pe traseul str. Bistriței, City Mall, bd. Decebal, Casa de Cultura, bd. Republicii, Piața Ștefan cel Mare, str. Mihai Eminescu, pod Căprioara, Ștrandul Tineretului.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi vineri la ora 18, iar începând de sâmbătă veți putea admira mașinile participante la expoTuning și car audio la care veți putea admira peste 120 de mașini în Ștrandul Tineretului, o locație inedită pentru a organiza un astfel de eveniment. Ziua de duminică se va încheia cu decernarea premiilor.

În paralel cu expozitia auto se desfășoară și o Etapă internatională de db Drag, cel mai cunoscut Campionat de Car Audio la nivel mondial, dar și o etapă demonstrativă Emma, un nou concept de campionat tot în domeniul car audio. Aceste concursuri  constau în măsurarea presiunii sonore, dar și calitatea sunetului.

În cadrul evenimentului avem și un invitat special ce ne va încânta cu saxofonul: Mary Ann Sax. Timp de trei zile ne vom aduna, bucura, relaxa și vom putea sărbători împreună pasiunea ce ne unește și vă invităm pe toți alături de noi pentru că veți avea cu siguranță ce vedea!

Asociația Autocustoms Piatra-Neamț

2 Comentarii
  1. Clau spune

    Iarba din strand va fi recunoscatoare pentru „umbra” facuta de masini…bravo.

    1. Citizen spune

      Umbra de uleiuri…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate