Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
sâmbătă 20 iulie 2019
 • :
 • :

Magia muzicii continuă şi în noul an! Filarmonica de Stat Botoșani concertează la Piatra-Neamț

Sărbătorile de iarnă nu se termină odată cu intrarea în noul an! Pentru dumneavoastră, publicul nostru drag, le prelungim, căutând astfel să păstrăm bucuria în suflete, astfel că pe 10 ianuarie vă invităm la Concertul Extraordinar de Anul Nou! Seara de armonie va fi asigurată de Filarmonica de Stat Botoșani! Vor evolua soprana Elena Dinca Velica, tenorul Andrei Lazăr și mezzosoprana Maria Miron. Dirijor, Tiberiu Oprea. Vă așteptăm, pe 10 ianuarie 2019, ora 18:00, la Cinema Dacia, Piatra-Neamț!

Magia Muzicii ne va învălui și cu toții ne vom bucura de un spectacol de neuitat!

Intrarea se face pe baza invitaţiilor (50 lei / loc) emise de instituţia organizatoare. Ele pot fi ridicate de la sediul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saculare” Neamţ, strada Ştefan cel Mare, nr. 3A, Piatra-Neamţ, telefon: 0233.21.40.26, 0726.264.697.
3 comentarii la “Magia muzicii continuă şi în noul an! Filarmonica de Stat Botoșani concertează la Piatra-Neamț

 1. xx

  O sala de cinema are acustica necesara umui comcert filarmonic? Cum poate Botosaniul,mai mic decit Neamtul sa aiba si orchestra filarmonica de stat si orchestra de muzica populara serioasa si noi…..

  Raspunde
 2. Stefan

  Nu inteleg chestia asta cu invitatii ridicate de la sediul Carmen Secularae!De ce nu se vand bilete sau „invitatii” direct la Cinema Dacia?!!!

  Raspunde
  1. Mihai

   Corect! Sau pe site-urile de bilete online. La Carmen Seculare de mult timp nu exista transparenta si nu se adreseaza correct publicului larg. Umbla cu smecheria zisa „invitatii”. Stiu ei de ce … dar si noi!

   Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *