Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

Lucrările la autostrada Moldovei au început astăzi

Lucrările la autostrada Moldovei au început astăzi, la ora 12:30.

Varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău este parte integrantă din autostrada Moldova (coridorul IX pan european). Este un proiect lansat în 2017, în timpul guvernării PSD.

„Suma alocată lucrărilor este de 150 de milioane de euro, bani proveniți din fonduri europene. Sectorul va face legatura rutieră DN 2 (sud Bacău) cu DN 2 (nord Bacău) și se suprapune cu viitoarea Autostradă Moldova între kilometrul 2 + 413 și kilometrul 18 + 682. Astfel, centura Bacăului va cuprinde primii kilometri ai Autostrăzii Moldovei. Ministrul Transporturilor va fi astăzi prezent începând cu ora 12:30 la începerea lucrărilor pe șantier. Sunt bucuros că PSD Neamț, prin Răzvan Cuc, contribuie la dezvoltarea regiunii și răspunde așteptărilor românilor din zonă. Sunt promisiuni pe care le respectăm. La ora 15.00, vă așteptăm să ascultați zgomotul utilajelor !”, a menționat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.
4 comentarii la “Lucrările la autostrada Moldovei au început astăzi

  1. Xxx

    Hai sa facem autostrada ,nu doar centuri și apoi sa ieșim in presa cu ce am făcut și mai puțin cu ce vom face,dar nu am făcut pana acum!

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *