Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 23 mai 2019
  • :
  • :

SC ECO EXPERT SALUB SRL își întrerupe astăzi activitatea la ora 15.00, pentru autostradă #șîeu

#șîeu#șînoi#șîtu
#vremautostrazi

Astăzi la ora 15 ne vom întrerupe activitatea pentru 15 minute în semn de solidaritate față de inițiatorul proiectului, Ștefan Mandachi, și față de toți susținătorii acestui protest. Ne gândeam să facem noi autostradă specială pentru cei care nu vor ca Moldova să dețină una, cu ce avem în bazine, dar ne-am gândit că supărăm mulți politicieni.

Mergem pe două benzi printre căruțe, oameni mahmuri, copii, animale, exact ca în India. Un drum Piatra-Neamț – Oradea, mai exact 450 km îi facem în 8 ore când noi de fapt trebuie să parcurgem acest traseu în maximum 5 ore.

Nu mai vorbim despre costurile în plus, timpul pierdut, nervii, economia de combustibil, poluare, piese care necesită înlocuite mult mai des deoarece circulăm pe drumurile extraurbane ca în oraș.

Alt aspect este invazia de autoturisme pe șoselele patriei, mai exact conform DRPCIV la sfârșitul lui 2016 erau înmatriculate în toată țara noastră peste șase milioane de autovehicule, iar acum avem aproape 8 milioane.

www.vidanjarineamt.ro

SC ECO EXPERT SALUB SRL este soluția dumneavoastră pentru vidanjare și desfundare în județul Neamț
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *