Lucrări de reabilitare şi prevenire în zonele calamitate

0

Instituţia prefectului are în continuare în atenţie, atât procesul de reconstrucţie în urma inundaţiilor care au avut loc în această vară, cât şi lucrările de prevenire împotriva inundaţiilor .

În acest sens, prefectul judeţului, Mihai Archip a inspectat din nou, în cursul zilei de astăzi, 2 septembrie a.c., zonele afectate şi în special comuna Doljeşti pentru a urmări stadiul lucrărilor de construcţie a digului pe Siret, tronsonul Rotunda-Buruieneşti.
În actiunea de verificare a stadiului lucrărilor de îndiguire prefectul a fost însoţit de primarul comunei Doljeşti.
Pentru acest obiectiv, prin hotărâre de Guvern s-a alocat suma de 40.000.000 lei sub formă de finanţare nerambursabilă din bugetul Fondului de Mediu.

În altă ordine de idei, în depozitul de la Doljeşti, au început să sosească materialele de construcţii de la Agenţia Naţională pentru Locuinţe, destinate reconstrucţiei a 29 de case şi reparării a 333 de case, care au fost afectate, în 17 localităţi ale judeţului.

D.S.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate