Problemele agriculturii, discutate

0

Prefectul judeţului Mihai Archip s-a întâlnit astăzi, 2 septembrie a.c., cu reprezentantul Federaţiei Naţionale a Producătorilor Agricoli din România, Pop Silaghi Vasile şi cu liderul filialei judeţene a Federaţiei sindicale “Cartel Alfa”, Ioan Zaharia.

Întâlnirea a făcut parte din calendarul acţiunilor de protest organizate la nivel naţional de Federaţia Naţională a Producătorilor Agricoli din România şi AGROSTAR.

La sediul instituţiei s-au purtat discuţii între prefect şi cei doi reprezentanţi ai patronatului şi sindicatului, pe baza memoriului întocmit de producătorii agricoli, care au identificat problemele cu care se confruntă agricultura şi au propus 25 de soluţii şi măsuri pentru redresare.

Deasemenea prefectul judeţului a comunicat celor doi reprezentanţi ai patronatului şi sindicatului, faptul că Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale a pregătit o serie de scheme multianuale noi de ajutor de stat, compatibile cu legislaţia comunitară, ce se acordă începând cu anul 2010, după aprobarea Comisiei Europene.

D.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate