Intervenţii SMURD – 1 septembrie 2010

0

Echipajele SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Petrodava” al judeţului Neamţ au intervenit în 12 cazuri care necesitau acordarea primului ajutor calificat (9 Piatra Neamţ, 3 Roman).

La ora 00.07, echipajul SMURD Piatra Neamţ a fost alertat şi a intervenit pentru acordarea primului ajutor victimei unei agresiuni produsă în localitatea Zăneşti. Paramedicii au găsit victima (Constantin T., 47 de ani) în dormitorul locuinţei personale, prezentând traumatism cranio – cerebral şi traumatism la membrul inferior drept. După evaluarea funcţiilor vitale şi aplicarea pansamentelor care se impuneau, echipajul de prim ajutor a transportat victima la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Neamţ.

La ora 22.45 paramedicii romaşcani au fost alertaţi şi s-au deplasat pe Aleea Tudor Vladimirescu din municipiul Roman pentru a-i acorda primul ajutor calificat lui Marinel C. (55 de ani) care, în urma unei căderi, a suferit un traumatism la şoldul drept. Echipajul SMURD i-a evaluat funcţiile vitale, i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Centrul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Roman, pentru a beneficia de asistenţă medicală de specialitate.

I.S.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate