Lucrari de modernizare la Spitalul Judetean

0

La Spitalul Judeţean Neamţ a început de câteva zile realizarea lucrărilor de modernizare a spaţiului în care va fi mutată Secţia de Cardiologie (aproximativ ¾ din etajul 5 al Spitalului Judeţean Neamţ).

Lucrările de modernizare ce vor fi executate vizează recompartimentarea staţiilor, modernizarea grupurilor sanitare existente, realizarea unor noi grupuri sanitare, izolaţie termică, refacere tâmplărie, modernizare şi extindere instalaţii electrice şi de apă, montare gresie şi faianţă, zugrăveli etc.

Procedura de atribuire a lucrării a fost realizată de Bursa Română de Mărfuri (Terminalul Piatra Neamt) şi a fost adjudecată de o asociere de firme (leader Bercons SRL plus Proelectrica SRL plus Bercas SA). Termenul de executie este de 30 de zile iar valoarea lucrării este circa de 370.000 lei.

Finanţarea lucrărilor a fost asigurată, în totalitate, de Consiliul Judeţean Neamţ.

“Cardiologia este una dintre cele mai importante şi mai <<grele>> secţii din orice spital, inclusiv din Spitalul Judeţean Neamţ. Propunerea de modernizare a venit din partea doctorilor. Sunt convins că noile condiţii care vor fi create în acest spaţiu vor fi apreciate atât de pacienţi cât şi de personalul medico-sanitar. Vom continua şi pe viitor aceste investiţii şi vom pune accent şi pe modernizarea aparaturii medicale, scopul final fiind creşterea calităţii actului medical şi a condiţiilor oferite pacienţilor”, a precizat Vasile Pruteanu, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

Lucrările începute la cardiologie se adaugă unei serii intregi de investiţii derulate în acest an de Consiliul Judeţean Neamţ la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ (modernizare centrală termică – finalizare 15 octombrie a.c., amplasare panouri solare – în curs de finalizare, reabilitare faţadă şi anvelopare termică etc).

D.V.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate