LicArt- ediția a XV-a

0

Începe o nouă editie, a XV-a, a celui  mai mare concurs național de arte – LicArt , coordonat de omul de cultură şi jurnalistul Radu Herjeu.

„Asta înseamnă că, daca ești licean, iți place să faci fotografii sau scrii poezii, locul tău e la Festivalul Național de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie să intri imediat pe www.licart.ro și să te înscrii. Motive ar fi destule. Am putea începe cu premiile, cele mai mari acordate în România, la astfel de competiții (anul trecut ele au depasit 15.000 de lei). Și cu numărul de participanți. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut și apreciat pentru talentul tau. Plus ca site-ul concursului și pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Să continuâm cu posibilitatea de a interacționa cu tineri din toată țara și cu șansa de a merge în cea mai tare Tabără de Creație! Da, pentru ca toti finaliștii merg o săptămână la munte, la work-shop-uri și distracție! Si, foarte important, poți fi remarcat de una dintre personalitățile marcante din domeniile fotografic și literar care sprijină acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemnează câștigătorii”, precizează organizatorii.

„Prin toate componentele sale, concurs și comunitate, LicArt rămâne, în această perioadă dificilă pentru cultură și artă, printre prea puținele spații de afirmare a valorii, în care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuți și înteleși. Așa că nu întârzia să devii licartist, înscriindu-te în cea mai tare competiție de la noi, la una sau la ambele secțiuni – poezie și fotografie (cu categoriile alb-negru, portret si diverse)!” , se mai menționează în comunicat.

LicArt este organizat de Clubul Nouă ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educației și Ministerul Tineretului!

anunt-fb-incepere-licart-15-1

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate