Libertate ilegală

1
FOTO: YOUTUBE

Un youtuber cu aproape 2 milioane de abonați a redefinit în decursul timpului libertatea. Cu o filosofie proprie de viață și un stil unic de a-și depăși limitele, a adunat o întreagă comunitate în jurul conceptului de „libertate ilegală”.

Marea lui pasiune este să exploreze zone interzise, să facă train surfing (călătorii în trenurile de marfă), să se cațere pe diverse clădiri sau obiective și să prezinte această experiență lumii întregi sau… cel puțin celor care înțeleg filosofia lui.

Unele dintre cele mai impresionante filmări sunt cele făcute în zone cu acces interzis: Cernobîl, buncăre, foste zone industriale comuniste, proprietăți private abandonate, dar și cele în care acesta călătorește prin Europa în trenurile de marfă.

Identitatea lui nu este cunoscută și în filmări poartă mereu o mască, încă dinainte ca aceasta să devină „legală”. În timp ce pentru noi masca reprezintă o limitare a libertăților, acestui vlogger masca îi oferă o libertate fără limite. Deși situațiile pe care le prezintă în filmări frizează legea, este de remarcat respectul pe care îl oferă zonelor pe care le vizitează. Nimic nu este distrus, doar observat și arătat lumii întregi.

Din fața monitorului poti vizita „virtual” zone ascunse de ochii lumii, în condiții de multe ori periculoase, cu lecții impresionante de supraviețuire în situații la limită. Când stați încuiați în case după ora 20.00, puteți da de gustul libertății în toate filmările acestuia pe canalul său – click aici sau îl puteți susține pe Patreon aici – click.

Mai jos, o filmare alături de călăuze, la Cernobîl, în zona interzisă.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Am văzut și eu câteva videouri, tare băiatul. Si imi place ca daca se găsește pe vre-un perete o hartă cu locația obiectivului, o blureaza la editare, si a si explicat ca nu vrea ca lumea sa dea buzna și sa strice ce e pe acolo. Thumbs up!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate