Lăbuș, cel mai cunoscut cățel din Neamț, a fost lovit de o mașină și e internat la o clinică veterinară

0

Lăbuș, cățelul care stă în parcarea CJ Neamț și a Prefecturii de peste 10 ani, adoptat și îngrijit exemplar de funcționarii celor două instituții, a fost lovit de mașina condusă de subprefectul Adrian Ciobanu în parcare vineri, 10 martie, în jurul prânzului.

A fost dus de angajații instituției la veterinar unde se află internat și în prezent în stare incertă. Nu se poate ridica de jos și medicii suspectează o fractură de bazin, urmând a se decide dacă îl vor opera sau nu pentru că se pune și problema vârstei înaintate a cățelului.

Acest cățel este cunoscut în tot județul și nu numai, deoarece a fost imaginea reprezentativă a instituțiilor prietenoase cu animalele din momentul în care Consiliul Județean Neamț a devenit o astfel de instituție.

Adrian Ciobanu regretă accidentul și ne-a declarat: „Din păcate, când am ieșit din parcare (cu fața, dintre două mașini garate), l-am accidentat pe Lăbuș. Fie era sub autoturismul meu, fie sub cel de lângă și a plecat în același timp. Ca iubitor de animale, îmi pare nespus de rău pentru acest eveniment și sper ca, în ciuda vârstei înaintate și a bolilor de oase, Lăbuș să se facă bine. Cățelul fost transportat de colegi la un medic veterinar, urmând a suporta eu tratamentele necesare, am ținut legătura cu aceștia și sper ca Lăbuș să se facă bine.”

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate