Cutremur în România, în această seară

2

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului – INCDFP, transmite:În ziua de 12.03.2023, 19:44:18 (ora României), s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, COVASNA un cutremur mediu cu magnitudinea EWS 4.3, la adâncimea de 153.875 km.

Cutremurul s-a produs la 49km SE de Sfantu-Gheorghe, 53km E de Brasov, 65km NV de Buzau, 71km V de Focsani, 74km N de Ploiesti, 98km NE de Targoviste.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Elena Botezatu spune

  Romanii cred greșit că guvernul este vinovat de toate necazurile acestea pe care le trăim !
  Părerea mea este că se poate și mai rău ,să mulțumim Domnului și pentru situația asta de acum fiinca ne așteaptă și mai rău !
  Nu e nimeni vinovat ,toți suntem vinovați să ne uităm la noi înșine și să vedem cît de rai neam făcut cu toții .
  Nici Dumnezeu nu se mai uita asupra noastră cît de farisei și de netrebnici suntem !
  Păcat ,că în loc să ne îndreptăm alegem calea cea mai rea cu putință . Am devenit rai din cale afară ,rezultatul ….. se poate vedea !

 2. FILOFTIA spune

  Buna ziua Romanilor ce sa cred tot ce sentampla in Romania datorita guvernului tradator si fals cum este proverbul nostru pestele se impute de la Cap numai saracie necazuri si suferinta pacat de poporul nostru roman

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate