La Valeni oamenii se roaga sa nu vina vremea buna

0

La Valeni, apele s-au retras si oamenii stau cu ochii spre cer sa vina vreo minune caci vitansa care a venit sa le scoata apa din gospodarie s-a stricat si i-a lasat tot in apa , iar ploaia se pare ca nu vrea sa se opreasca .


Cu casa distrusa de inundatie , cu noroiul imbibat in toate lucrurile si cu animalele moarte in curte, oamenii se roaga sa nu vina vremea buna pana ce nu se retrag apele.
“Daca se face frumos afara si noi suntem cu apa in gospodarie ne-am nenorocit, pentru ca inundatia a scos din veceuri toata mizeria care pluteste in apa , a omorat animanele din curti si ele sunt tot in apa, iar daca se face frumos totul se va transforma intr-un focar de infectie . Speram sa vina maine din nou vitansa sa mai traga din apa , asta e singura noastra speranta ca in rest nimeni nu a venit la noi sa ne vada la ochi si sa ne intrebe macar ce e cu noi , nici un primar , nimeni . Au fost cativa, cu o masina si s-au uitat din mers, dar nu au oprit sa ne intrebe nimic “, declara o femeie de 50 de ani, care a fost scoasa de vecini pe geamul casei din cauza viiturii.

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate