Conferinta de Presa la sediul Clubului de Fotbal, FC. Ceahlaul

0

Astzi a avut loc Conferinta de Presa la sediul Clubului de Fotbal, FC. Ceahlaul, cu participarea noului si vechiului antrenor Marin Barbu si a Presedintele Consilului de Administratie Viorel Mastacaneanu.

Viorel Mastacaneanu: “Astazi a avut loc reunirea lotului si, prezentarea noului staf tehnic, a jucatorilor noi veniti si bine inteles a dumneavoastra presa. In realizarea obiectivului pe care l-am propus, revenirea in prima liga. Noi am decis readucerea la echipa a antrenorului Marin Barbu cu care am mai avut reusite de acest gen in randul trecut. Marin Barbu este insotit de Ioan Nagy, ca antrenor secund, ajutati de Costel Ilie si Radu Lefter, ultimul ocupanduse de pregatirea portarilor la echipa. De astazi incep pregatirile echipa, programul este stabilit, sa speram ca vom reusi ceea ce ne-am propus. Doresc mult suces noului antrenor”.
Marin Barbu: “Daca acum doua luni am venit ca adversar, acuma vin ca de-al casei cum se spune, e a treia mea descalecare la Piatra Neamt, mie Moldova mi-a convenit, am fost in relatii foarte bune cu cei din Piatra, dar si cu cei din Suceava. Referitor la echipa, normal ca nu poti sa gasesti o echipa cu un moral bun in momentul cand echipa nu si-a atins obiectivul. Trebuie sa scapam cat mai repede de Liga a 2 si sa promovam la anul in Liga 1. Sper ca baietii sa inteleaga, am avut o discutie cu ei azi dimineata, n-am intimpinat impotriviri, sunt unii care au participat la aceasta retrogradare, si tot ei trebuie sa participe la promovare. Cand toata lumea din tara vede ce infastructura e la Piatra Neamt, e si pacat sa nu joci in liga 1, iar noi jucatorii si conducatorii si staful administrativ sa facem tot ce ne sta in putinta sa promovam, avem toate conditiile, cu toate ca nu ne va fi usor si speram sa facem ce ne-am propus. Primul cantonament il vom efectua la Tg. Neamt, terenurile noastre le vom proteja, ele sunt in reparatii, vrem sa avem putin grija de ele, pentru ca clubul nostru si stadionul la meciul cu Albania sa se prezinte in cele mai bune conditiuni, deci, ne sacrificam noi, pentru ca stadionul sa arate impecabil la ora meciului echipei nationale a Romaniei. Noi nu ne grabim in a aduce jucatori la echipa, sa vedem ce avem in curte, sa vedem ce mai cade de la divizia A , vom face cu rabdare un lot, sa avem si concurenta pe posturi si sa ne folosim de ei”.

Gelu Cracana

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate