Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 21 august 2019
 • :
 • :

La spitalul din Piatra-Neamț a început pregătirea personalului medical care va lucra cu RMN-ul

în urmă cu aproximativ un an, conducerea județului spunea că Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț va fi dotat cu un nou aparat de radiologie și un RMN foarte performant.
Aparatul de radiologie este deja funcțional, iar RMN-ul de ultimă generație, care a sosit acum o lună de zile, este deja în probe și personalul medical este instruit cum să îl folosească.

Pentru cei care înțeleg importanța unei asemenea aparaturi foarte scumpe și performante, care a fost adusă la spitalul din Piatra-Neamț, nu e nevoie de explicații. Pentru cei care nu înțeleg despre ce e vorba le dorim sincer, fără nicio urmă de ironie, nici să nu înțeleagă vreodată și să nu aibă niciodată nevoie de niciun fel de aparatură medicală.
3 comentarii la “La spitalul din Piatra-Neamț a început pregătirea personalului medical care va lucra cu RMN-ul

 1. Stefan

  Sa vedem cat va tine minunea!Ma tem ca si acest aparat se va „defecta” in beneficiul firmelor private….Sa dea Domnul sa nu am dreptate!

  Raspunde
 2. Marceline

  Dumnezeu să le dea înțelepciunea necesară și priceperea pentru a duce la bun sfârșit misiunea pentru care au jurat, spre folosul nostru al tuturor. Atat al cadrelor medicale în ași face nobila meserie cât și a pacienților care au nevoie .
  Doamne Ajută!

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *