Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
  • :
  • :

Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț, găsit NEVINOVAT în dosarul banilor dați echipei Ceahlăul

După ce a fost anchetat și a primit calitatea de suspect într-un dosar penal instrumentat de DNA, în cadrul căruia s-a cercetat modul în care au fost alocați bani de la Primăria Piatra-Neamț către echipa de fotbal Ceahlăul, zilele trecute, procurorii au dispus CLASAREA cauzei față de suspectul Dragoș Chitic, întrucât nu sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni.

Astfel, actualul primar al municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, este scos din acest dosar și este clar că este nevinovat, stare constatată chiar de către procurorii DNA.

Dragoș Chitic va rămâne totuși cu gustul amar lăsat de cei care s-au grăbit să îl acuze, sa îl terfelească și chiar sa îl calomnieze pentru că așa este la noi, dacă ești suspect de ceva se apucă unii să te bălăcărească, iar când se dovedește că erai nevinovat, nu se înghesuie nimeni să își ia vorbele înapoi.

I.R.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *