La Roznov se face și festival și se dau bani pentru căminul de bătrâni

0

După o dispută care a avut la bază și orgolii politice, consiliul local Roznov nu a alocat suma necesară desfășurării Festivalului de datini și tradiții. Din ce am înțeles dintr-o postare a viceprimarului Constantin Hodor, se pare că cei din consiliul local voiau sa dea banii căminului de bătrâni.

Din ce înțelegem din aceeași postare, primarul Ionel Ciubotaru, descurcăreț și gospodar, cum îl știm cu toții, s-a mobilizat și a găsit soluții de finanțare din bani privați a festivalului, iar consilierii vor da banii economisiți căminului de bătrâni administrat de primărie.

Iată cum din încordare politică pot să iasă și lucruri bune pentru comunitate. Politicienii pot să își scoată ochii între ei. Dacă rezultatul e benefic pentru comunitate, atunci totul este bine.

Postare Viceprimar Roznov: Am văzut în spațiul public reacția de nemulțumire a domnului primar Ionel Ciubotaru în legătură cu votul negativ acordat de majoritatea consilierilor locali la acordarea banilor pentru festivalul de Tradiții.

Decizia noastră, de a nu mai susține financiar acest festival, se datorează în primul rând faptului că el se poate susține din resurse private, cum a spus și promis domnul primar că va face.

Mulțumim cu această ocazie domnului primar că s-a implicat și într-un timp foarte scurt a găsit resurse financiare pentru acest festival.

Mulțumim și celor care s-au oferit să susțină financiar acest proiect de suflet al familiei domnului primar pentru că, trebuie să recunoaștem, festivalul este proiectul doamnei Ciubotaru Mădălina care s-a implicat de fiecare dată cu toate resursele în organizarea și promovarea acestui eveniment.

Ne cerem scuze dacă am supărat pe domnul primar cu mica dispută pe această temă dar s-a dovedit că am avut dreptate și, puțin enervat, domnul primar a găsit soluții de finanțare privată. Bătrânii de la Căminul pentru persoane vârstnice Roznov, unde vrem să alocăm banii economisiți de la festival, vor fi cu siguranță recunoscători mai puțin nouă, consilierilor, care nu am facut decât să ridicăm mâna la un vot cât vor fi recunoscători domnului primar care a reușit să salveze acești bani ce vor merge la cămin.

Mulțumim, domnule primar. Ați văzut că dacă vă enervăm puțin se găsesc și soluții pentru a salva din banii roznovenilor?

Iosub Robert

PS: Vom urmări dacă banii economisiți vor ajunge la Căminul de bătrâni de la Roznov.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate