La partida de Consiliu Local Piatra Neamt consilierii voteaza pe NV

3

Datorita interventiei domnului consilier Chirila Viorel am aflat ca dragii nostri consilieri voteaza pe nevazute cum s-a intamplat si astazi cu un studiu destinat proiectului Piata 22 Decembrie pe care, desi nu il vazuse nici un consilier, mai toti se inghesuiau sa il voteze.
Printre altele, la aceasta de sedinta de CL am aflat ca majoritatea hotararilor supuse la vot nu sunt citite de cei care le voteaza, ceea ce denota o mare lipsa de respect fata de cetatenii care le-au dat votul.
La aceasta sedinta de consiliu s-a facut remarcat si domnul consilier Baciu care s-a trezit de cateva ori ca sa puna la punct consilierii opozitiei care aveau tupeul sa faca interpelari.
Apreciem ca fiind de mare valoare atitudinea si interventiile domnului consilier Baciu si speram ca intr-o zi sa ajunga primar. Piatra Neamt ar merita un primar ca Andrei Baciu.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. janel iosub spune

    Daca dl. Robert este de acord sa publice un document din colectia personala a subsemnatului despre acest consilier, nu mai cred ca il va mai umfla cineva asa tare. De exemplu, acest consilier a incasat lunar de la LOCATO, suma de 110 mil lei vechi! Trei ani, dupa care primeste pt. ultimul an de mandat, 60 mil.lei! E greu nu? Si-a tras omuletul si un jep nou, ca doar are balta peste, iar prostii de unde sa plateasca directorului Mazilu de la LOCATO FEL DE FEL DE SERVICII NEEXECUTATE!

  2. cristiana spune

    sa ne fereasca dumnezeu de un asa primar

  3. mihaita spune

    Ce reclama mai faceti unuia, altuia….parca sunteti la OTV. Mai demult faceati reportaje…acum il ridicati in slavi pe Baciu pentru ca va dat informatii. De cand o persoana trebuie sa fie primar doar pentru ca va da voua informatii? E la fel ca mita electorala…doar ca e legala si inainte de alegeri. Voi mergeti mai departe cu „viitorul primar din Piatra Neamt”, nea’ Baciu impreuna cu „viitorul Presedinte Dan Diaconescu”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate