Primaria Piatra Neamt renunta pentru moment la asocierea cu S.C. Euromedia Group

2

Inainte de sedinta de CL din 25.08.2011 se anunta o hotarare de asociere cu S.C. Euromedia Group, „4. HOTĂRÂRE privind aprobarea asocierii municipiului Piatra Neamț cu S.C. Euromedia Group” – iniţiator – Primar Gheorghe Ştefan
Doar prin acest rand ar fi trebuit sa se intample ceva, dar nu stim ce exact pentru ca odata ce au inceput sa apara semnele de intrebare cineva a scos hotararea de pe ordinea de zi. Nici macar nu am putut afla daca era vorba despre S.C. Euromedia Group SRL sau SA sau despre care Euromedia Group era vorba .
Fara nici o legatura cu subiectul de fata ne duce gandul la ceva oameni politici, chiar si cu functie de primar, care au stat in sectiile de vot la actualele alegeri din colegiul 6 prezentand acreditari de observatori de presa din partea unei firme „Euromedia”. Nu pot decat sa ma bucur ca unii primari si chiar si nevestele acestora au ales calea jurnalismului pentru a supraveghea corectitudinea alegerilor.

Satocrac Vasile

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cristiana spune

    ce ma doare pe mine in paispe de primar, de nevasta-sa,eu votez cu cine cred de cuviinta.

  2. janel iosub spune

    Am fost martor la asa ceva in comuna Dragomiresti, unde atat primarul cat si sotia sa erau incompatibili cu acreditarile de asa zisi ziaristi! Despre trustul de presa Euromedia, va pot spune ca este vorba de trustul de presa al primarului, asa ca nu vad de ce nu ar sta si Pinalti in sectiile de votare, pt a indemna alegatorii sa-l voteze! Nu vad nici o diferenta intre Gabon si Romania, asa ca ce mai conteaza cum castiga cei de la putere alegerile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate