„La caiace”, promovare cu cap, popularitate maximă

5

„La caiace” este un loc de care mai toată lumea din Piatra-Neamț a auzit. Situat în zona fostului ponton de pe malul lacului de acumulare Bâtca, „La caiace” reușește să atragă tinerii din oraș mai mult decât o fac terasele sau locurile de distracție consacrate. 

Într-un cadru rustic, cu puțin agrement pe lac și cu multă multă muncă în ceea ce înseamnă promovarea, cei care au această afacere sunt un exemplu de bune practici în tot ceea ce înseamnă modul în care atragi oamenii spre tine și modul în care reușești să le fii pe plac.

Promovarea bună făcută chiar de cei care administrează locul a dus nu de puține ori chiar la blocarea traficului în zonă datorită celor care veneau „La caiace”. Asta este o performanță de remarcat. Să aduci atâta lumea într-un loc de lângă un Ștrand cu toate facilitățile, este ceva…

Felicitări celor de „La caiace” pentru modul în care au înțeles să administreze și mai ales să promoveze o afacere.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
5 Comentarii
 1. Tely spune

  Am ramas placut surprins de noile schimbari la ponton..Intr-o atmosfera placuta,cu muzica si plimbari pe lac,se poate servi o cafea,un suc sau o bere in conditii civilizate…

 2. Mariana F. spune

  Felicitar! Este bine de stiut,pt. o zi de recreere in mijlocul naturii.Chemati lumea la munca voluntara pt curatenie.(buna si pt. noi)

 3. nae spune

  Suntem inconjurati de atata frumusete , apa , padure e pacat ca nu profitam la maxim de ce avem inca , bravo celor de mai sus .

 4. Mariana Amihaesei spune

  Felicitari! Un loc INCA nealterat de kitch-uri grosolane, de zgomot asurzitor de muzica extrema ca Strandul sau Gradina Zoologica unde animalele sunt expuse unui toxic fonic maxim!!!
  Oare cat se va mentine si aici? Succes..

 5. Tiberiu spune

  Felicitari Florin! Felicitari maxime Vlad!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate