Institutul Cantacuzino va fi preluat de către Ministerul Apărării Naționale

3

O inițiativa extraordinar de bună. Ar fi trebuit luate astfel de măsuri mai demult. O instituție de care depinde viața românilor și sănătatea a milioane de români nu trebuie lăsată fără un control riguros. 

Într-o postare pe pagina personală de facebook, premierul Mihai Tudose  a anunțat că luat decizia ca  Institutul Cantacuzino să fie preluat de către Ministerul Apărării Naționale și transformat în unitate militară cu conducere militară.

Institutul Cantacuzino are un rol strategic naţional şi regional în asigurarea independenței României în domeniul producției de vaccinuri. Tocmai de aceea, revitalizarea şi dezvoltarea activităţii institutului este un obiectiv asumat al Guvernului.
Institutul Cantacuzino trebuie să redevină funcțional, iar pentru a ne asigura că acest lucru se va întâmpla, am decis ca acesta să fie preluat de către Ministerul Apărării Naționale și transformat în unitate militară cu conducere militară. Am sentimentul și speranța că o mână forte, alături de un proiect bine stabilit, vor îndeplini această misiune de importanță națională, iar eu personal voi urmări îndeaproape întregul proces.
Institutul reprezintă un brand românesc, cu o istorie de aproape un secol și cu multe performanțe atinse, motive pentru care trebuie să ducem mai departe această moștenire.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. Mariana Amihaesei spune

    Mai bine mai tarziu decat un morman de caramizi

  2. Ciprian Vasile spune

    Cam târziu

  3. xx spune

    Si in ministerul apararii sint toti romini care au stipendii de la partide,probabilitatea sa se indrepte ceva e foarte mica,mi-ar parea bine sa ma insel dar….Mai bine l-ar concesiona institutului Pasteor din Paris care l-a infiintat si sub supravegherea caruia a lucrat cit a lucrat bine.Eacolo e sabotaj pe bani multi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate