A debutat prima ediție a Zilei Comunei Dobreni, 27 august

3

Primăria și Consiliul Local Dobreni, în parteneriat cu CJ Neamț și Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț, a organizat prima ediție a Zilei Comunei Dobreni, duminică, 27 august, începând cu ora 12:00 în centrul comunei.

Printre invitații care asigură voia bună de Ziua Comunei Dobreni se numără Ansamblul Folcloric „Ozana” – Tîrgu Neamț, Laurențiu Marian, Giorgiana Șerban Axinte și elevii Școlii Populare de Arte Piatra-Neamț, trupa Selfie, Ansamblul Folcloric Studențesc „Arcanul-USV” – Suceava, Mihaela Pohoață, Gheorghiță Rotaru, Los Anonimos, Laura Lavric, Ansamblul Folcloric „Floricică de la Munte”. Nu lipsește focul de artificii de la ora 22:00.

Este de remarcat că în acest an se organizează pentru prima dată o zi a comunei Dobreni, lucru care spune multe despre implicarea autorităților locale din actualul mandat în realizarea unor evenimente pentru locuitorii din Dobreni care merită o dată pe an o sărbătoare a lor.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. ADRIAN spune

    Modernizarea iluminatului stradal din comuna nu era mai de prioritate decat sa cheltuim banii pe distractii? Avem de toate in communa si nu mai avem ce face cu banii decat distractii. Haideti sa cautam prioritatile pt minimul de confort a cetateanului si pe urma sa facem si distractii.

  2. Nicoleta evans spune

    Foarte frumos .Felicitari tuturor!

  3. LILIANA POPA spune

    Bravo, dna primar pt. organizare, sunteti de 7 stele, jos palaria!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate