La Borlești, parteneriat cu două asociații în sprijin educațional. Școală de vară la Neptun pentru elevii talentați

Primăria comunei Borlești, în parteneriat cu Asociația Culturală Daria’s și Asociația Internațională a Înterprinderilor Creative Bruxelless au participat în data de 13 iunie la festivitățile de premiere ale școlilor Borlești, Mastacăn și Ruseni și încheierea anului școlar 2018-2019, atât pentru felicitarea elevilor și a cadrelor didactice, cât și pentru selectarea tinerilor talentați care să participe la Școala de Vară Neptun 1-7 iulie.

S-au vizitat Grădinița Nr. 1 Borlești, grădinița cu dotări conform cerințelor europene de educație modernă și multe alte facilități în favoarea elevilor. La inițiativa primarului Vali Puica, s-a concretizat parteneriatul între primăria comunei Borlești și asociațiile menționate mai sus, de organizare a unui hub cultural pe raza comunei Borlești.

Primăria comunei Borlești va pune la dispoziție un teren pe care se va construi un centru multi-cultural de dezvoltare și integrare socio-culturală a tinerilor din cele 7 sate ale comunei Borlești.

Printre activități enumerăm: schimbul inter-cultural între copiii din comuna Borlești și copiii românilor din Belgia – Bruxelless; deplasarea copiilor la București pentru a se vizita Muzeul Național Cotroceni, Muzeul Național de Istorie, Muzeul Grigore Antipa, centrul istoric al Bucureștiului și vizita la Palatul Parlamentului.

Vom reveni cu informații după desfășurarea evenimentelor și după Școala de Vară de la Neptun.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate