A murit și ea! Drum lin către cer…

Foto: digi24

Actriță de origine mexicana, Edith Gonzales, cunoscută mai ales pentru rolul din „Inimă sălbatică”, s-a stins din viață după o luptă istovitoare cu necruțătorul cancer.

Născută la data de 10 decembrie 1964, a fost una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe de telenovele din anii `90.

Edith și-a dorit să fie condusă pe ultimul drum din teatrul Jorge Negrete, unde au început deja pregătirile în acest sens.

Rămas-bun!

- Apreciază pagina -

1 Comentariu
  1. Danis spune

    Dumnezeu să-i ridice sufletul în veșnicia Raiului, lângă Domnul Iisus Hristos. Amin! Ce veste tristă! Știam că sufetea de cancer și totuși se publicase că depășise boala. Exploziile Atomice au împrăștiat Uraniul care emană puternice și devastatoare radiații, distrug celule sănătoase, distrug întreg organismul. Pe întreg Mapamdul este dezastru, Taifunuri de boli care mai de care, necruțătoare. Un Genocid de precedent! Apocalipsa își arată din ce în ce colții.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate