Shopping City Piatra-Neamț dă startul pregătirilor de vacanță

  • Centrul comercial îi așteaptă pe clienți să se bucure de „Shopping și soare la înălțime”
  • La cumpărături de minimum 100 de lei, vizitatorii primesc garantat unul dintre cele 360 de produse de protecție a pielii

Piatra Neamț, 14 iunie – În perioada 14-20 iunie, Shopping City Piatra-Neamț lansează campania cu iz de vară „Shopping și soare la înălțime” în parteneriat cu Gerovital. Deoarece o garderobă în tendințe se asortează perfect cu un bronz sănătos, centrul comercial pune la bătaie 360 de produse de îngrijire a pielii pe timp de vară.

Cei care vor face cumpărături în valoare de minimum 100 de lei pe maximum un bon* vor primi garantat un produs din gama Gerovital Sun, care să îi ajute să se protejeze împotriva radiațiilor solare.

Pentru a participa la campania „Shopping și soare la înălțime”, vizitatorii centrului comercial trebuie să se prezinte cu bonul la Info Point în aceeași zi în care au făcut cumpărăturile.   

Mai multe informații despre campania „Shopping și soare la înălțime” sunt disponibile pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro/, dar și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

*cu excepția Casino, bănci, schimb valutar,

Despre Shopping City Piatra-Neamț

Shopping City Piatra-Neamț, cel mai mare și mai modern centru comercial din județul Neamț, găzduiește atât branduri de prestigiu international, cât și local: Bershka, New Yorker, Benvenuti, Orsay, C&A, CCC, Deichmann, TAKKO, Gatta, Intersport, , Salamander, H&M, Marelbo, Office Shoes, Various Brands, Noriel, Bebe Ardealul, Kendra, Beauty Mania, DM, Altex și Telekom. Pe lângă un mix complet de retail pentru toate categoriile de vârstă și interese, Shopping City Piatra-Neamț oferă vizitatorilor și cel mai modern cinematograf multiplex Cinema City din regiune, cu șase săli ce dispun de cele mai avansate tehnologii, pentru vizionarea filmelor în 2D şi 3D, la o calitate superioară.    Shopping City Piatra-Neamt este situat pe Bulevardul Decebal, nr. 79, are o suprafaţă închiriabilă de 28.000 metri pătraţi și pune la dispoziția clienților săi 1.000 de locuri de parcare.

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate