L-au tăiat băieții de la droguri în Dărmănești

5

La această oră, la spitalul din Piatra-Neamț se află un tânăr tăiat în mai multe locuri de pe corp. Încă nu este foarte clar cine i-a produs rănile. Zona unde s-a produs incidentul se află în cartierul Dărmănești/ Grigore Ureche, un fel de nod de livrare pentru etnobotanicele care au invadat orașul.

Despre tânărul care se află acum la spital, câțiva martori au spus că s-a tăiat singur, dar o sursă din zonă ne-a declarat că toți vecinii sunt terorizați de gruparea interlopă care face trafic de substanțe acolo și de frică nu vor declara nimic.

Așteptăm datele oficiale de la poliție despre acest incident și vom reveni asupra subiectului.

ACTUALIZARE: Poliția desfășoară o anchetă penală. Doar una dintre tăieturi a fost mai adâncă și a necesitat să fie cusută.

Din primele cercetări, a avut loc un conflict spontan între victima care are 36 ani, din Piatra-Neamț, și agresorul de 27 de ani, tot din Piatra-Neamț. Agresorul a lovit victima cu un cuțit de mai multe ori. Cea mai gravă lovitură este în zona piciorului.

Se efectuează în continuare cercetări.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Xxd spune

  Sa faca treaba politia nu noi, ca de asta sunt platiti

 2. Fantoma spune

  Vreau sa vorbesc cu cei de la ziar am multe de decllar si stiu multe impotriva lor

 3. Fraieru spune

  Dacă popu ar avea ceva nobil nu ar exista nici unii nici altii si ar țării ca in rai,din pacate oitele behaite sunt be…

 4. Mihai spune

  Lasati prostiile, tot orasul stie locatia de unde se cumpara droguri. Si politia stie, trec pe acolo, stau de vorba cu traficantii si atat! Probabil isi iau dreptul sau nu au voie sa faca nimic!!! Nimeni din Neamt nu face nimic!!!

  1. Acel baiat spune

   Corect💪

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate