ATENȚIE! Infractor/cerșetor periculos, amenință oamenii că le sparge geamurile mașinilor dacă nu-i dau bani

1

Vă mai amintiți de infractoarea Tanasa Ana Maria pe care a bătut-o fostul șef al poliției Piatra-Neamț (click aici)? Ei bine, individa a ieșit din pușcărie unde a stat pentru tâlhărie și, cu un tupeu absolut, amenință oamenii în zona supermarketurilor că dacă nu-i dau bani le sparge geamurile mașinilor.

Recent, infractoarea a făcut greșeala să amenințe un fost polițist (colonel) în zona Lidl 1 Mai, ocazie cu care a avut parte de puțin ”sport”, dar nu este de glumit cu această infractoare. Individa are la activ implicări în multe infracțiuni cu violență. În plus, se laudă cu faptul că poliția nu poate decât să o amendeze și oricum nu plătește amenzile, deci în concepția ei nu au ce să-i facă. De la începutul anului are deja 6 amenzi.

Situația cu această infractoare, care se îmbracă în haine de băiat, este una destul de delicată, deoarece există suspiciuni de afecțiuni psihice, consumă tot felul de substanțe și nu prea există nici metode de coerciție împotriva ei, adică, pe românește, nu merge cu bătaia. A luat această infractoare bătaie de la victimele ei sau rudele acestora cât nu vă puteți închipui, dar, chiar și așa, după bătăi crunte încasate ea recidivează încontinuu.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Codul Penal spune

    De ce nu este internată într-un centru special?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate