Joi, 24 martie, mai multe străzi din Dărmănești rămân fără apă

1

Compania Judeţeană APASERV SA, anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de JOI, 24-03-2016, între orele 08:00 – 16:00, in municipiul Piatra Neamt, pe strazile: Aleea Ulmilor (de la intersectia cu str. M. Viteazul pana la Complex Adridan), C-tin Matasa (inclusiv Gradinita nr. 12), Garofitei, 1 Decembrie 1918 (bl. 13, bl. 14), Piata Darmanesti si Fabrica de paine Delta.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi mulţumim pentru înţelegere tuturor utilizatorilor serviciilor de apă şi de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. legio spune

    Mai aveti scuze cu care sa va justificati porcariile . Dupa avaria si intrventiile neprofesionale , vad ca s-a pus batista pe tambal ,nimeni nu si-a dat demisia ,toate bune si frumoase , noi cu drag muncim.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate