Briliantele electorale din colegiul 8 Neamt

5


Colegiul 8 Neamt , mai precis zona Valea Muntelui, este supus unor mari chinuri electorale . Zona colegiului 8 este zona cu cei mai harnici si corecti locuitori ai acestui judet si tocmai aici si-au gasit sa candideze cele mai hidoase specimene politice si ma refer aici in special la Farcasanu Mihai din partea PPDD si Mircea Pintilie ARD .
Daca de Farcasanu v-am povestit o sumedenie de lucruri si este cunoscut pe Valea Muntelui ca un cal breaz, despre Mirecea Pintilie putem opina ca pus in lumina ultimelor informatii descoperite de noi nu ar merita sa fie nici sef de scara la un bloc parasit .
Nu credeam ca e posibil ca un politician nemtean sa fie mai jos decat Dionisie si a aparut Farcasanu Mihai care in opinia noastra era ce se poate mai rau, dar sapand pe un subiect foarte interesant din zona Targu Neamt, am ramas muti de uimire descoperind ca exista ciudatenii mai mari decat Farcasanu .
Accidental, in urma cu 2 luni am aflat ca infractorul  condamnat la 9 ani de inchisoare pentru jefuirea in 2008 a  locuintei domnului Mircea Pintilie a fost ajutat dupa condamnare si el si familia sa de catre un politician din Targu Neamt . Dand filmul inapoi ne-am amintit de urata poveste in care un bandit a intrat in casa peste sotia domnului Pintilie a legat-o si a jefuit-o .Ulterior prins , infractorul a declarat in fata instantei ca : „Nu vreau să fiu judecat aici, pentru că sunt jocuri politice. M-a plătit cineva ca să intru si doamna a plătit nevinovată“.
Toate indiciile duceau spre arogantul domn Arnautu fost primar al orasului Targu Neamt, motiv pentru care , dand accidental peste un fir  al povestii si in speranta de a elucida acest mister cu omul politic care a platit infractorul, am facut investigatii pentru a afla cine e cel care l-a omenit pe talhar dupa ce acesta a fost condamnat .
Cum informatiile dintr-o puscarie sunt foarte greu de obtinut, am stat linistiti pana ce omul nostru de legatura a venit cu numele binefacatorului . Desigur ca motivele pentru care infractorul a fost omenit nu trebuie sa fie neaparat ca recompensa pentru savarsirea faptei, ci poate ca stimulare in aflarea adevarului, dar oricare ar fi motivatia cu multa repulsie si senzatii vomitive incheiem articolul spunandu-va numele celui care l-a omenit pe infractorul care a talharit-o pe doamna Pintilie ….. numele lui este …… Mircea Pintilie .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Schellenberg spune

  Sticla de rachiu si stampila…asa va merge pe Valea Muntelui. Prostia n-are limita la poporul roman.

 2. Anghelina spune

  Alte creaturi , care au secatuit judetul nu ati mai gasit , marele fost vicepresedinte care era in stare sa dezechilibreze bugetul sa poata fura pina la plecare ultimul leu public
  asemenea ,, bestii, care au nenumarate averi si le multiplica in timp enorm de scurt
  ne-am saturat de creaturile astea , dar cred ca pina nu vor fi luate cu bitele ca in 1907 nu vor pleca de sinul judetului , sug , sug enorm si nu se mai satura ,,,

 3. terente spune

  am mai comentat despre pintilie acest prostanaco-arogant recrutat de stefan dupa chipul si asemanarea lui.aceste doua facaturi politice farcaseanu si pintilie nu au ce cauta in colegiile de pe valea muntelui.in cv amandoi sunt surogat de ofiteri unul de armata celalat de militie.uitati-va la fata lui pintilie care exprima trasatura perfecta a militianului de beci.intrebati-l ce a facut inainte de 1989 si raspunsul sau va fi tulbure.penalul de farcaseanu nimeni dintre cei ce a lucrat cu el nu va avea de zis o vorba buna.trebuie stopati acesti nemernici care cred ca votantii de pe valea muntelui sunt cei mai prosti.farcaseanu se crede iar la furat padurea si prosteala satenilor.un vot negativ la alegeri nu ajunge dar un scuipat in fiecare zi la campania electorala le prinde bine.

 4. cris 99 spune

  Specimene gretoase!!

 5. iosefini spune

  Acest cuplu comic si=a ales acest colegiu datorita faunei din zona respectiva: un codru amplu cu multa padure, ape, vanat, masa forestiera, in genere tot ce trebuie unor haiduci sa cotropeasca o asa zona mirifica! Apropo, si mutrele ii recomanda in acea zona defrisata nemilos de persoana specializate in barbierirea fondurilor forestiere! LE DORESC MULTE SUCCESURI!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate