Singurul absent de la targurile de pe colegiul 3 este „Bote de la USL”

2

Colegiul 3 Deputati plasat in zona Roznov arata ca un camp de bataie electorala . In comuna Roznov mai toate gardurile sunt pline de afise violet-PPDD iar din multe pozitii centrale ne zambeste candidatul ARD . USL-ul este si el prezent dar mai timid .

Echipa Lui Harbuz
Echipa Lui Harbuz

Pentru a face o trecere in revista a luptei electorale am mers astazi la targ al Chintinici unde se poate spune ca este linia intai a fronutului electoral, aici desfasurandu-se simultan 2 targuri : unul de animale si altul de orice . In aceasta zona tot gospodarul si curiosul din colegiul 3 isi face aparitia sambata dimineata iar aglomeratia este atat de intensa incat totul s-ar bloca in cateva minute daca nu ar exista echipaje de politie care sa stabileasca o ordine rutiere . In doua cuvinte aici se gasesc  sambata  multi gospodari din tot colegiul si ce poate fi mai bun din punct de vedere electoral decat sa fii prezent in acest loc ?
Ca la orice targ rural, perioada de intensitate maxima se deruleaza in intervalul orar 08.00 – 10.00 . Noi am mers pe la ora 10 cand oamenii incepeau deja sa plece spre casele lor si am gasit la treaba echipele ARD si PER , PPDD-ul fusese in schimbul de dimineata si din cate am vazut ramasese in urma lor o mare de afise violet .
Singura echipa care a lipsit la targuri a fost cea a USL care totusi se pare ca a venit ceva mai tarziu , dupa spargerea targului dar fara domnul „Bote de la USL” , candidat pe colegiul 3 .
Nu stiu ce sa spunem dar intr-adevar era frig, era ceata , era urat afara si cu toate astea candidatul ARD era in strada pe jumatate congelat si isi facea treaba electorala in timp ce don’ Harbuz nu prea are scuze pentru ca nu avea cum sa aiba o treaba mai importanta decat prezenta in cel mai fierbinte loc electoral din colegiu . Orice alta activitate nu ar fi avut cum sa primeze in fata targurilor de la Chintinici, deci orice scuza cu exceptia celor de familie sau sanatate nu poate fi decat penibila .
USL-ul nu ar trebui sa uite ca si in campania de pe colegiul 6 au defilat tot cu domnul Harbuz si au plecat in campanie cu sondaje de peste 60% favorabilitate si au pierdut, iar aici pe colegiul 3 desi nu sunt vizibile, interesele ca Harbuz Liviu sa piarda  sunt omniprezente si multe au originea chiar in USL unde foarte multi ar da petreceri de bucurie daca ar pierde colegiul 3 deoarece o astfel de pierdere ar fi o palma data domnului Culita Tarata care sustine si garanteaza acest candidat .
Am amintit de campania de pe colegiul 6 unde USL a facut aceeasi greseala ca si acum, bazandu-se pe primarii din zona si s-au bazat atat de bine incat in unele comune cu primar si majoritate PSD a castigat PDL-ul cu 75% , respectivii primari promitand ceva si facand altceva in realitate .
Consideram ca somnul unui candidat poate pune in pericol o victorie aparent zdrobitoare, ca sa nu mai vorbim de mirosul puternic de blat electoral ramas de pe colegiul 6, cand domnul Harbuz Liviu a pierdut pentru USL plecand de la un procent de peste  60% intr-o campanie in care militantii USL mai fraeri munceau iar „oamenii de bine” de la USL luau masa cu baietii buni de la APEL coordonati de microbistul numarul unu al judetului .


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. colegiul 6 spune

    Noi cei din colegiul 6 dep suntem suparati. De ce l-a mutat PSD pe dl Harbuz de la noi, unde a mai pierdut o data, in colegiul 3?
    Noi ne-am obisnuit cu el si cu harbujii lui. Acum am aflat ca plimba sacose cu ulei si zahar pe la Roznov si comunele din zona. Nu e corect asa: sa vina cu uleiul la noi, in colegiul 6 ca noi stim sa luam sacosa si sa votam cum trebuie, adica NU CU EL!

    ADMIN : Nu credem ca da alimente in colegiu… aveti o poza sau o dovada ? Ca de manipulari , dezinformari si intoxicari suntem deja satui si de la USL si de la ARD si de la PPDD … toti politicienii parca sunt din aceiasi tulpina alterata de ADN uman .

  2. livia spune

    citind acest articol punem sa ne dam seama care candidat la functia de deputat este apt si isi da interseul fata de cetatenii colegiului 3. dupa cum putem observa unii dintre candidati nici macar nu se obosesc sa vina in mijlocul nostru iar altii mai au mult pana sa invete sa tina un dialog/dicurs coerent.dupa parerea un om care vrea sa ne reprezinte ar trebui sa aiba anumite calitati si abilitati, cum ar fi:un bun negociator cu valori clare si deprinderi lingvistice, sa stie sa asculte parerile si ingrijorarile cetatenilor si sa identifice problemele care pot fi rezolvate la nivel european.din ce putem vedea mai sus, realizam ca singurul care se apropie de aceste calitati este domnul Laurentiu Dulama.din partea mea si a familiei mele domnul Dulama are votul nostru!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate