Jaf în pasajul de la Pietricica

1

În ziua de 20 aprilie 2015, orele 18.40, Poliția municipiului Piatra Neamț a fost sesizată prin Serviciul 112, de o persoană de 60 ani despre faptul că în timp ce se afla în pasajul de la Pietricica, doi minori au deposedat-o de o geantă pe care o avea pe umăr în care se afla suma de 600 lei și documente personale.
Pe baza semnalmentelor, polițiștii au depista suspecții în albia pârâului Cuiejdi, sub un pod din zona unui complex sportiv. Suspecții au 12 ani , respectiv 10 ani și sunt din municipiul Piatra Neamț. Pe parcursul cercetărilor a fost recuperată geanta cu documentele personale.
În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. S-a luat măsura sancţionării contravenţionale, conform Lg.61/91, împotriva părinţilor minorilor în cauză, pentru nesupravegherea acestora. Totodată, se vor efectua verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorilor şi împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu, de către tutorii minorilor şi se va sesiza Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Neamţ.

Sursa: IPJ Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Daca tot ai scris de pasajul de la Pietricica ar fi utile niste poze de acolo unde sa devastat tot.In iarna noul director de la Urban a promis ca asaneaza acea mizerie dar au trecut citeva luni si nici o miscare,sau poate este inca in garantia ultimei reparatii facuta de proinvest? Ce cauta acolo acele module,cine-si duce marfa acolo cind toata lumea stie ca macar de 2 ori pe an pasajul se inunda?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate