Colectivul Hotelului Central Plaza este alături de famiile îndurerate și îndoliate ale victimelor tragicului eveniment produs sâmbătă, la Felești

4

Colectivul Hotelului Central Plaza, profund afectat de pierderea colegilor implicați în tragicul eveniment produs sâmbătă, la Felești, este alături de famiile îndurerate și îndoliate ale acestora.

George Efimov, directorul de restaurant al hotelului, intrat în colectivul Hotelului Central Plaza în luna decembrie a anului trecut, „un om meticulos și foarte atent, tenace și consecvent, și-a pus amprenta personală asupra calității impecabile ale serviciilor oferite de echipa pe care o coordona, într-un timp foarte scurt”, afirmă personalul din conducerea unității hoteliere.

„Cu o vastă experiență în domeniul în care profesa și dedicat meseriei sale, George Efimov a dat dovadă de un profesionalism desăvârșit, fiind apreciat în egală măsură atât de colegii și subordonații acestuia, cât și de conducerea hotelului”, declară Cătălin Roca, directorul general adjunct al Hotelului Central Plaza.

Apropiați ai fostului F&B (Food & Beverage) Manager, care l-au cunoscut, admirat și apreciat, profund marcați de pierderea prematură a acestuia, au afirmat faptul că… „de astăzi, George Efimov va rămâne veșnic viu în amintirile și sufletele noastre…” „Când cineva drag pleacă din viața noastră, ar fi drept ca întreaga lume să se oprească, soarele să nu mai stralucească, vântul să nu mai bată… Așa ar fi drept!”

Foto George Efimov

O parte a colectivului Hotelului Central Plaza a fost alături de familia îndoliată a fostului director de restaurant, aducându-i un ultim omagiu în cadrul ceremoniei organizate în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 11, la Biserica Acoperământul Domnului din Tulcea, orașul natal al acestuia.

O altă parte a colectivului și-a făcut simțită prezența la înmormântarea lui Constantin Machidon, eveniment ce a avut loc tot în cursul zilei de astăzi, la ora 13,  la Biserica Sfântul Ioan din Piatra Neamț.

Constantin Machidon, „un pasionat al bucătăriei, proaspăt angajat al bucătăriei din cadrul restaurantului, în urmă cu aproximativ 5 luni de zile, s-a integrat rapid în cadrul echipei, a învățat într-un timp foarte scurt foarte multe lucruri de la colegii săi și s-a făcut foarte rapid îndrăgit de restul colectivului din care făcea parte”, afirmă Băltog Valentin, manager al restaurantului Hotelului Central Plaza.

„Deși ne cunoaștem de scurt timp, în doar 2 luni de zile, Constantin Machidon s-a dovedit a fi un împătimit al artei culinare, foarte dedicat muncii sale, un om generos, calm și foarte atent la nevoile celor din jur, care a avut o contribuție majoră în consolidarea noii echipe din care făcea parte. Pe lângă pierderea pe care a suferit-o colectivul în plan personal, tragedia produsă sâmbătă a atras după sine o extraordinară pierdere la nivel profesional”, susține noul bucătar șef adjunct al restaurantului, Ciprian Blaga.

Foto echipa central plaza

„Vestea tragediei a avut un impact major asupra tuturor, pierderea lor se va resimți cu greutate asupra echipei, însă, în acest timp, încercăm să ne mobilizăm în a duce mai departe munca lor și a ne ridica la cerințele impuse de profesionalismul de care au dat dovadă”, declară conducerea Hotelului Central Plaza.

A.L.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. Marian Stefan spune

  Dumnezeu săi odihneasca !

 2. Georgiana Tudor spune

  Intr-adevar oamenii acestia au fost alaturi de noi si au facut tot ce le-a stat in putiinta sa ne ajute. Eu, personal, le multumesc pentru spijinul acordat si le doresc sa se repuna repede pe picioare. Sincere condolenante si celorlate familii.

 3. MARIANA ODAIE spune

  DUMNEZEU SA-I IERTE

 4. marcela spune

  D-zeu sa-i odihneasca!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate