Iulian Bulai … ”râde ciob de oală spartă”

0

Iulian Bulai a luat-o din nou pe USR… Ca replică la faptul că parlamentarii social democrați au cerut demisia ministrului Sănătății, Bulai vorbește de un ”spectacol plin de ipocrizie” pe care l-ar fi făcut aceștia. Se pare că Bulai a șters cu totul din memoria sa spectacolele cu unii USR-iștii care protestau ca niște primate prin parlament.

În aceeași ieșire neinspirată Bulai vorbește de ultimii 3 miniștri ai Sănătății de la PSD care ar fi anchetați pentru corupție de parcă discuția nu ar fi despre dezastrul actual din sănătate, ci despre cel de acum 2 ani de când era ministru de la PSD. Ca să nu mai spunem că domnul Bulai si-a pierdut dreptul moral de a vorbi de corupție după ce, în baza minciunilor amplificate de el în spațiul public, au fost anchetați pentru fapte de corupție oameni nevinovați și s-au deschis dosare care s-au terminat cu „faptele nu există”.

Dacă foști miniștri social democrați au fost corupți, vor merge la pușcărie, dar noi, pe actualul guvern al domnului Bulai și pe ministrul Sănătății pe care îl apără domnul Bulai și chiar pe domnul Bulai i-am întreba: Sunteți la guvernare de peste un an de zile. Chiar nu vă este rușine de faptul că norma de hrană în spitalele administrate de guvern este de 15 pe zi pentru un bolnav? Râdeți de PSD-iști dar voi alocați în continuare 15 lei pentru 3 mese pe zi la un bolnav? Nu vă este puțin rușine?

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate