Incendiu la centrala termică a unei locuințe. O butelie putea produce explozie

0

Prin apel la 112, în jurul orei 12:50, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din comuna Trifești. La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD și pompieri voluntari din cadrul SVSU Trifești.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se  manifesta generalizat la nivelul unei anexe gospodărești în care era depozitată o centrală termică,  cu posibilitatea propagării la locuință.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul,  evitându-se propagarea la locuința aflată în continuarea anexei. A ars anexa gospodărească cu suprafața de aproximativ 50 mp cu bunurile materiale aflate în interior (30 kg vopsea, obiecte de mobilier,  centrala termică,  aproximativ 200 kg de lemne de foc etc).

Din interiorul anexei a fost evacuată, de către pompierii militari, o butelie care putea produce o explozie.

Nu au fost victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric.”, a transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate