(FOTO/VIDEO) Incendiu la un apartament din Bicaz

0
FOTO: ziarbicaz.ro

În această seară a izbucnit un incendiu la un apartament (etaj 4), pe strada Păltiniș din orașul Bicaz.

Se deplasează 12 subofițeri cu AT 9000, AT 5003, S45 și EPA de la Det. Piatra Neamț. Au ajuns la locul incendiului voluntari de la SVSU Bicaz.

ISU Neamț informează:

„Prin apel la 112, în jurul orei 20:15  pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament din orașul Bicaz.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț  cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Bicaz și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

Proprietarul locuinței a fost scos din apartament de către vecini. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ.

La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unui apartament situat la etajul patru dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Păltiniș, cu degajare mare de fum și gaze toxice.

Pompierii au evacuat o persoană de la etajul 4, restul locatarilor evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție.

Incendiul a fost localizat. Din interiorul apartamentului a fost evacuată o butelie.”

Sursa: ziarbicaz.ro

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate