Moarte live – În urmă rămâne un copil abandonat de două ori

0

Gest reprobabil al unui ieșean în vârstă de 33 ani care a ales să-și pună capăt zilelor cu …auditoriu. Bărbatul și-a înfășurat o funie în jurul gâtului și s-a spânzurat de o grindă, totul fiind transmis live pe Facebook.

Totul s-a petrecut joia trecută în comuna ieșeană Ion Neculce, acolo unde bărbatul lucra la o stână. La locul cu pricina a ajuns chiar proprietarul, anunțat fiind de câțiva cunoscuți însă a fost prea târziu. Nici medicul solicitat ulterior nu a reușit să-l readucă la viață, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate.

Bărbatul a lăsat în urmă o fetiță de numai 6 ani, abandonată de propria mamă la protecția copilului din Iași acum 4 ani, în 2017. La rândul său, în cadrul procesului, bărbatul a renunțat la drepturile părintești fiind de acord să-și dea copilul spre adopție.

Sentimentul de vinovăție l-a ajuns însă din urmă, motiv pentru care a decis să recurgă la acest gest necugetat. Mama fetiței se află în Marea Britanie în acest moment, iar din informațiile relatate în presă, aceasta a fost contactată pentru inițierea unui eventual proces de adopție.

Greu de crezut că va reveni la sentimente mai…umane, după decizia luată în 2017.

Mai multe detalii, AICI și AICI – CLICK.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate