PNL a trimis un comunicat de presă etnobotanic

1

Azi am primit un comunicat de presă de la PNL Neamț în care, pe lângă tradiționalul nume scris greșit al șefului PNL Neamț, suntem anunțați că liberalii vânjoși se vor lupta în 2021 cu ”depășirea crizei economice”.

Păi ce-ai făcut Mugurele? Noi citim pe pagina ta de Facebook de ceva timp numai despre noi autostrăzi, rețele de gaze, zeci de milioane de euro bani europeni care vor veni la Neamț, aflăm cum ați micșorat dobânzile la BNR, ați scăzut rata inflației, rata șomajului, cu veți face investiții record, că va crește salariul minim, creștere economică, 80 miliarde fonduri europene, lapte și miere și acum? Acum depășim criza? Pai ce criză cu atâtea miliarde de euro și creșteri?

Ceva pare etonobotanic în toată comunicarea asta de la PNL. Ceva dă cu virgulă. Citiți mai jos și dumneavoastră comunicatul și comparați cu ce a postat semnatarul comunicatului în ultimele luni.

Deputat PNL Mugur COZMANCIUC

COMUNICAT DE PRESĂ

Prioritatea în noua sesiune parlamentară este adoptarea bugetului pentru anul 2021

Pandemia ne-a adus o serie de provocări serioase, de aceea rolul nostru ca parlamentari este și mai important în această perioadă, având în vedere că în această sesiune parlamentară vom aproba bugetul pentru anul 2021.

Totodată, alături de colegii parlamentari liberali vom urmări ca în această sesiune parlamentară să eliminăm toate bombele legislative, care au fost lăsate de majoritatea toxică pesedistă. În același timp vom vota legi care să stea la baza dezvoltării și modernizării României, care să pună în aplicare programul de guvernare. Pentru că va exista o colaborare loială și onestă între Parlament și Guvern, iar rezultatul final se va vedea în viața de zi cu zi a românilor.

Primul pas este votarea bugetului pentru acest an, un buget care își propune:

1. Înfrângerea definitivă a epidemiei de coronavirus.

2. Depășirea crizei economice.

3. Înlăturarea efectelor nocive generate de guvernările socialiste în economie.

4. Reducerea deficitului bugetar și scăderea cheltuielilor statului.

6. Modernizarea sistemului de Sănătate.

7. Modernizarea sistemului de Educație.

8. Modernizarea infrastructurii.

2021 este anul reformelor, dar și anul în care viața politică revine la normalitate. Totodată, ca parlamentar de Neamț mă voi dedica și voi promova interesele nemțenilor.

Mugur Cozmanciuc Deputat – Președintele PNL Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Mircea spune

    Saracu’ domn presedinte, de atatea probleme pe care le are, a uitat pana si propriul nume.
    Este greu sa muncesti la stat (nu degeaba) !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate