ISU Neamț a început controlarea locațiilor care vor găzdui Balul Bobocilor

4

În data de 05 noiembrie 2015, cadrele Inspecţiei de Prevenire au început desfăşurarea de controale de prevenire a situaţiilor de urgenţă în locaţiile în care urmează a se desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni Balul bobocilor. Astfel, conform informaţiilor obţinute de la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ, aceste activităţi ar urma să se desfăşoare în cinci locaţii de pe raza judeţului.
Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din municipiul Piatra Neamţ a schimbat locaţia de desfăşurare a acestui eveniment deoarece administratorul obiectivului iniţial a dispus sistarea activităţii punctului de lucru.
În municipiul Roman, unul dintre licee desfăşoară această activitate în sala de sport, iar celălalt a amânat pentru săptămâna viitoare organizarea acestui eveniment. Administratorul locaţiei în care se intenţiona a se desfăşura petrecerea în acest week-end a dispus sistarea activităţii punctului de lucru.
Aceeaşi situaţie a avut loc şi la obiectivul unde urma să se desfăşoare petrecerea elevilor de la Colegiul „Ştefan cel Mare” din Târgu Neamţ.
În oraşul Roznov, au fost făcute verificările în teren, urmând a se încheia documentul de control pe parcursul zilei de luni, când vom primi toate informaţiile referitoare la construcţia verificată.
Cu menţiunea că activitatea de prevenire a incendiilor din aceste locaţii trebuie să fie o activitate continuă, activitate ce revine în responsabilitatea administratorilor, vă comunicăm că instituţia noastră va continua controalele care au demarat în luna august la această categorie de obiective.

sursa: ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. razvan spune

  Florin ce tot ai tu cu pompierii si cu piata care a ars la 50 de m de ei (respectiv 500 m pe ei fiindca masina de pompieri nu zboara)!esti cam frustrat!

  1. FLORIN spune

   Intradevar,sunt frustat de toate institutiile publice a se vedea Parchet/Politie/Primarie/ISU/DNA,etc….din Romania, in particular din Neamt ,care sunt platite din banii mei si care nu fac altceva decit sa patroneze hotia/jaful si incompetenta motiv pentru care 3 milioane de romani au plecat din tara.
   Orasul Piatra Neamt este distrus complet si fara nici un viitor cu datorii de 120 milioane de euro din care 80% au fost furati.

   De aia.

 2. FLORIN spune

  Le aducem aminte celor care nu si-au dat demisia de la ISU Neamt ca acum citeva luni a ars piata centrala la 50 m de ei.

  Probabil ca o sa se faca un film de comedie,despre activitatea lor cit de curind…

  Pina se face filmul o sa ne tavalim de ras …la bancurile despre ei care circula prin oras.

  Singura institutie mai inutila decit ISU Neamt este IPJ Neamt care a atins limite nebanuite de „”performante””.
  In marea de coruptie si hotii colosale din judet in aceasta saptamina au produs urmatoarele actiuni :

  1.Au arestat unu din Harghita cu o utilitara de lemne
  2.Au arestat pe un amarit care vina ilegal sa nu moara de foame
  3.Au arestat un batrin de 72 de ani,da..a-ti citit bine,care a taiat cu manutele lui 26 de copaci.

  Nu-i asa ca ne simtim mai in siguranta?

  1. dorel spune

   Dar,lacasurile de cult,zecile de mii de biserici unde se aduna „credinciosii”,sunt verificate de cei de la ISU,sunt autorizate,etc….??!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate