Din nou accident la Girov. Autoritățile nemțene vor să bată ”recordul de victime”

9

În comuna Girov din județul Neamț există o intersecție a drumurilor ce merg de la Roznov spre Târgu Neamț cu drumul ce merge de la Piatra-Neamț la Roman. Din cauza proastei semnalizări, frecvent se întâmplă accidente în această intersecție, multe dintre ele fiind cu victime.
În mod total incompetent, autoritățile nemțene au presemnalizat intersecția cu semne de circulație și marcaje care nu au avut aproape nici un efect, accidentele și numărul victimelor crescând în continuu.
Încă nu a reușit nimeni de la nivelul autorităților să pună niște calmatoare ca să atraga atenția șoferilor că urmează să cedeze prioritatea. Probabil cineva dorește să depășească numărul victimelor de la alte tragedii până să se ia niște măsuri mai serioase de presemnalizare.
Chiar nu înțelegem de ce trebuie să se ajungă la un numar de zeci de accidente în același loc și să se schilodească sau să moară oameni ca niște bugetari să se trezească și să își miște fundurile din birouri să rezolve situațiile din teren.
Desigur că azi a mai fost un accident în același loc. E vorba deja de zeci de tamponări, mai ușoare sau cu victime, în același loc.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
9 Comentarii
 1. Klein spune

  In seara zilei de joi, 05.11.2015, a mai fost un alt accident in aceeasi intersectie, din fericire fara victime. E dezastru locul asta.

 2. Alex spune

  Trec prin intersectia aia destul de des, intrucat am rude in Doina si consider ca acea intersectie este cat se poate de bine semnalizata. Toate accidentele de acolo sunt produse din incompetenta soferilor care nu stiu sa opreasca la indicatorul STOP sau forteaza iesirea. Nu mereu trebuie sa fie vinovate autoritatile. Apoi, nu trebuie sa fie puse n indicatoare, presemnalizari, cocoase, etc, pentru a respecta un simplu STOP.

 3. dihorul spune

  Sa se mute toate cocoasele de la regiment pana la dedeman la aceasta intersectieori sa-l readuceti pe Galanton in post

 4. xx spune

  Este totusi o troita in memoria celor dusi prezenti si viitori,popa din sat sa vina din cind in cind sa mai faca cite o sfestanie

 5. Andrei - Madalin Barna spune

  Nu stie nimeni la ce ora s-a petrecut accidentul?

  1. Mady spune

   In jurul orei 12 AM

 6. ion popescu spune

  Dupa opinia ziaristului -critic trebuie un instituit un planton de 24 de ore. Un articol trebuie verificat la fata locului.

  ADMIN: Trebuie montate calmatoare sau pe intelesul dumneavoastră COCOAȘE

 7. radu spune

  da cati din soferii din ziua de azi sunt soferii cu adevarat indicatoare sunt da putini le cunosc si putiini le respecta

  1. razvan spune

   …ca si in cazul limbii romane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate