IPJ Neamț: Perchiziții domiciliare la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat

0

În această dimineață, poliţiştii specializați în investigaţii criminale din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au efectuat 4 percheziţii la persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuințe.
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piatra-Neamt, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale au pus în aplicare patru mandate de perchiziție domiciliară pe raza anexei Văleni din municipiul Piatra-Neamț.
Activitățile s-au desfăşurat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, în baza mandatelor emise de instanță.
Acţiunea vizează documentarea şi probarea activităţii infracţionale a doi tineri de 18 şi 21 de ani, ambii din Piatra Neamț. Tânărul de 21 de ani se sustrăgea cercetărilor, însă acesta a fost depistat pe raza localități Hlipiceni din județul Botoșani și preluat de polițiști.
În fapt, din luna aprilie a acestui an și până în prezent, bănuiţii ar fi pătruns în locuințele a 6 persoane vătămate situate pe raza municipiului Piatra-Neamț, iar din interior ar fi sustras mai multe bunuri (bani, telefoane, etc.), cauzând un prejudiciu de aproape 25.000 de lei.
Cercetările sunt în derulare atât pentru recuperarea prejudiciului cât și în vederea reținerii celor două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate